PENTRU COMENZI SI CONSULTANTA 0745 111 757[email protected]

Facebook

Servicii

Suntem pregatiti sa va oferim mobilier modern, de calitate, adaptat exigentelor si preferintelor dumneavoastra, mobilier pentru sedii de firme, mobilier pentru baruri si hoteluri, magazine, dar si mobilier pentru locuinte.

La noi veti gasi culori, traforuri si forme sinuoase, o gama diversificata de finisaje spectaculoase, design modern si creativ, tehnologii, materiale si accesorii de ultima ora.

Pentru mobilier folosim materiale moderne, de inalta calitate, de la producatorii consacrati din domeniu (EGGER, Kronospan, Losan). Puteti alege HPL, PAL, MDF mat si lucios, in peste 200 de nuante, plexiglas si sticla, materiale compozite, moderne cu rezistanta mare (HI-MACS, CORIAN, STARON), care, impreuna cu dorintele, ideile si gusturile dumneavoastra vor duce la rezultate exceptionale.

Consultantii nostri va stau la dispozitie pentru:
•    design personalizat, adaptat cerintelor dumneavoastra,
•    consultanta, transport si montaj gratuit
•    servicii de garantie, termene de executie si livrare scurte,
•    preturi avantajoase.

Vrei o oferta personalizata?

Mobline.ro va poate oferi cea mai potrivita solutie de amenajare, creata special pentru dumneavoastra, la un pret competitiv.

Tot ce trebuie sa faceti este sa completati cat mai detaliat formularul, iar in scurt timp un specialist Mobline.ro va va contacta pentru a stabili o solutie pentru amenajarea dumneavoastra.

MERGI LA FORMULAR