PENTRU COMENZI SI CONSULTANTA 0745 111 757[email protected]

Facebook

Politica de confidentialitate

Mobline.ro respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor.
www.mobline.ro si SC Mobline.ro SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, Mobline.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.mobline.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.mobline.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, sau prin e-mail.

SC Mobline.ro SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

Pentru alte informatii, nu ezitati sa ne contactati.

Vrei o oferta personalizata?

Mobline.ro va poate oferi cea mai potrivita solutie de amenajare, creata special pentru dumneavoastra, la un pret competitiv.

Tot ce trebuie sa faceti este sa completati cat mai detaliat formularul, iar in scurt timp un specialist Mobline.ro va va contacta pentru a stabili o solutie pentru amenajarea dumneavoastra.

MERGI LA FORMULAR